puur & eigentijds

Dutz

Leef de droom, dat was het plan in 2005 toen Dutz van start ging. Onderscheidend, eigenwijs van eigen bodem: dat is Dutz! Hierbij wordt gebruik gemaakt van basisprincipes zoals trendy, kleurrijk en verrassende vormen. De collecties van Dutz zijn gericht op mannen en vrouwen van alle leeftijden, waar extra aandacht besteed wordt aan kleine of juist grote gezichten.

Dutz
Monturen van Dutz zijn gefabriceerd met allergievriendelijk roestvrijstaal materiaal. Hierbij is Dutz zelf verantwoordelijk voor het productieproces van A tot Z. Van het ontwerp tot kleurbepaling volgens de laatste trends als ook de daadwerkelijke productie van de monturen.
Dutz
Dutz

Stijlvol maar nooit over de top

Binnen de collecties van Dutz wordt gebruik gemaakt van simpele details gecombineerd met pure en eigentijdse lijnen in levendige kleuren. De damescollecties zijn vaak stijlvol, kleurrijk, elegant maar nooit over de top. De herencollecties zijn daarentegen robuuster met mannelijkere vormen. Hierbij worden knalkleuren, maar ook rustigere tinten gebruikt.

Zoals eerder benoemd besteedt Dutz speciale aandacht aan monturen voor mensen met een kleiner of groter montuur. Zo is er voor iedereen een Dutz montuur dat bij hem of haar past!

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl