creatief & iconisch

Cutler and Gross

Het luxe, Britse brillenmerk Cutler and Gross werd in 1969 opgericht door twee opticiens: de heren Cutler en Gross. Door het beste Italiaanse vakmanschap te combineren met een coole stijl worden al jarenlang exclusieve brillen ontwikkeld. De monturen van Cutler and Gross kunnen gezien worden als bastions van iconische monturen en zijn niet meer weg te denken uit de wereld van de optiek.

Exclusieve brillen van Cutler and Gross, symbool van Brits vakmanschap en stijl sinds 1969.

Cutler and Gross gelooft erin dat een montuur karakter moet hebben, aangezien elke klant een individu is. Volgens dit merk maken on- nauwkeurigheden een handgemaakt montuur uniek voor de drager. Het handelsmerk van Cutler and Gross is dan ook dat elk montuur een uniek nummer heeft, zonder opzichtig logo.

Handgemaakt Cutler and Gross montuur met uniek nummer, zonder opzichtig logo, benadrukt de unieke karakter en persoonlijkheid van de drager.
Handgemaakt Cutler and Gross montuur met uniek nummer, zonder opzichtig logo, benadrukt de unieke karakter en persoonlijkheid van de drager.

Populair onder de sterren

Monturen van dit excentrieke merk worden veelvuldig gedragen door celebrities. Zo zijn de monturen van Cutler and Gross erg populair onder meest bekende gezichten in de kunst-, muziek- en film- wereld. Op deze manier heeft Cutler and Gross haar reputatie dan ook opgebouwd; door relaties op te bouwen in de entertainment- industrie droegen hoofdrolspelers van films als Hannibal en Notting Hill de monturen van Cutler and Gross.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl