Kleur- en gezichtsanalyse

Het kopen van een nieuwe bril wordt steeds leuker. We beginnen met een kleur- en gezichtsanalyse om op deze manier heel makkelijk die unieke nieuwe bril voor u te vinden.

De kleur- en gezichtsanalyse is voor zowel vrouwen als mannen. Met kleurdoeken laten onze stylisten zien wat een goede kleur betekent voor jouw gezicht. Door de analyse van jouw gezicht zien we welke vorm het montuur moet hebben. We kijken hierbij naar de breedte van je gezicht, de vorm van je wenkbrauwen, de ligging van je ogen etc. Met dit advies is het uitzoeken van een nieuwe bril heel eenvoudig en soms ook heel verrassend.

Maak een afspraak 

Model Lindberg

Make-up

Om het feest compleet te maken is er voor de dames de mogelijkheid om een professioneel make-up advies te krijgen. Hiervoor hebben wij een prachtig make-up tafel in de winkel staan. Zo gaat iedereen mooi en stralend de winkel uit!

Maak nu een afspraak voor de kleur- en gezichtsanalyse bij de desbetreffende vestiging.

Vind direct uw vestiging

Lindberg

Maatwerkbril

Wat is er mooier om zelf een bril samen te stellen, dat kan met het merk Lindberg. Een bril die echt afgestemd wordt op de drager. Qua kleur, vorm en vooral de grootte.

Op afspraak gaat u samen met een maatwerkspecialist bepalen uit welk materiaal het montuur moet worden gemaakt. U heeft keuze uit kunststof, hoorn en aluminium of een combinatie van deze materialen. Daarna zoekt u een pasmodel, waarbij we vervolgens gaan bepalen welke veren en accenten passen bij het montuur. Vervolgens wordt er gemeten en foto's gemaakt van uw gezicht.

 

 

Wanneer het montuur bij Oogwereld is geleverd, kunnen we de laatste stap zetten om de glazen geheel aan te passen aan uw manier van kijken, uw hoofdbewegingen etc. Deze glazen worden besteld en geslepen voor uw maatwerkbril.

Uw maatwerkbril is uniek en wordt daarom voorzien van uw naam op de veer.

'Customising colours and lenses is the perfect way to personalise your glasses.'

Lindberg