Sport- en outdoorbril

Waaraan moet een goede sport- en outdoorbril voldoen?

Een goede sport- en outdoorbril moet uw ogen rondom optimaal beschermen maar mag tegelijk het zicht niet belemmeren. Bovendien moet hij onder alle weersomstandigheden zijn werk kunnen doen. Dus is het erg gemakkelijk als u de glazen van de bril zelf kunt verwisselen. Met zonnig weer kiest u dan voor donkere glazen, bij bewolkt weer voor lichte glazen. Zorg dat u een bril koopt die ondanks de bescherming rondom wel goed ventileert en dus tijdens het sporten niet beslaat! Belangrijk is ook dat de glazen van een onbreekbaar kunststof gemaakt zijn zodat ze bij een eventuele valpartij nooit versplinteren en uw ogen beschadigen.

Maak een afspraak 

sportbril

Kies als sportliefhebber voor een bril met outdoor-glazen

Bent u sportief en graag buiten? Dan is een goede bril met de juiste brillenglazen het halve werk. Oogwereld biedt specifieke outdoor-brillenglazen die gemaakt zijn van extra sterk materiaal en die voorzien zijn van een kwalitatieve krasbestendige en vuilafstotende coating. 

Om uw brillenglazen helemaal aan te passen aan uw favoriete bezigheid biedt Oogwereld Varilux sportglazen waarmee u geniet van een verbeterde reactiesnelheid voor optimale prestaties. De brillenglazen zijn licht, robuust, UV-werend en in verschillende tinten beschikbaar. Ook zijn er Xperio gepolariseerde brillenglazen die hinderlijke schitteringen tegengaan en zorgen voor een verbeterde kleurwaarneming. Ideaal voor tijdens het sporten, met verschillende buitenactiviteiten en voor autorijden. U kunt ook kiezen voor Crizal® Transitions®. Deze meekleurende glazen passen zich automatisch aan, aan uw lichtomstandigheden. Ze kleuren van helder naar donker en naar iedere tint daartussenin. Doordat de brillenglazen zich automatisch aanpassen aan de lichtomstandigheden geniet u van optimaal kijkcomfort!

Laat u door Oogwereld  adviseren welke brillenglazen het beste passen bij uw outdoor- of sportactiviteit.