Varilux X-series

Met Varilux X-series wordt uw zicht naar een heel nieuw niveau getild. Zie meer binnen handbereik. Ervaar vloeiende overgangen tussen de verschillende kijkgebieden. U hoeft uw hoofd niet meer onnodig te bewegen om het juiste doorkijkpunt te vinden. Onbelemmerd multitasken zonder visuele beperkingen en nog veel meer.

Maak een afspraak 

Varilux X series

Ieder detail binnen handbereik

Met Varilux X-series hoeft u niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw glas en hoeft u geen onnodige hoofdbewegingen te maken om scherp te zien. U ziet zonder moeite scherp door elk deel van uw brillenglas.

 

Meer kijkvolume binnen handbereik dankzij 3 technologieën

De veranderende levensstijl van u de brildrager brengt nieuwe visuele gewoonten met zich mee. Het is tegenwoordig heel normaal om digitaal te multitasken. Zoals Swipen op uw smartphone terwijl u kijkt naar uw tablet of aan het appen bent.

Ook zijn de houding en de manier waarop u naar elementen binnen handbereik kijkt, veranderd. Door de vele activiteiten die we gelijktijdig uitvoeren op de korte kijkafstanden, kunnen we met recht zeggen dat juist de afstanden binnen handbereik van groot belang zijn voor de huidige multifocaaldrager.

Het research en development team van Essilor, de producent van Varilux brillenglazen, heeft op basis van dit nieuwe kijkgedrag de Varilux X-series ontwikkeld. Zo kunt u zonder compromis genieten van alle afstanden.

 

De prestaties van Varilux X-series worden mogelijk gemaakt door het gebruik van een drietal technologieën:

  • Nanoptix™: een revolutie in glastechnologie. Dit biedt een stabielere waarneming tijdens uw dagelijkse bezigheden.
  • Synchroneyes™: een revolutie in glasdesign. Voor het breedste gezichtsveld wordt rekening gehouden met de sterkteverschillen tussen uw linker- en rechteroog.
  • Xtend™: De Xtend-technologie zorgt voor een scherp zicht op verschillende afstanden in dezelfde kijkrichting. U kunt alle details binnen handbereik gemakkelijker waarnemen zonder uw hoofd teveel te hoeven bewegen en zonder te zoeken naar het juiste punt in uw brillenglas.