Computerglazen

De computerglazen van Varilux Digitime zijn speciaal ontworpen voor een actieve digitale levensstijl. Het innovatieve ontwerp van de brillenglazen speelt in op de kijkbehoeftes van vandaag. Zo geniet u als brildrager onbezorgd van een ontspannen zicht tijdens al uw digitale activiteiten op uw werk, thuis of op uw hobbyplek.

sd

Digitale schermen, we gebruiken ze de hele dag, iedere dag

Laptops, tablets, telefoons en tv's zijn onlosmakelijk verbonden met ons leven. Niet alleen voor sociale contacten, maar ook voor werk, het spelen van spelletjes, ontspanning en het zien van de wereld gebruiken wij deze elektronische apparaten. Het frequente gebruik van digitale schermen vergt echter veel inspanning van onze ogen. De tekens op de verschillende schermen zijn moeilijker te lezen door de grootte en de soms korrelige weergave. Daarnaast kunnen beeldschermen schadelijk blauwviolet licht uitstralen. Varilux Digitime is ontwikkeld voor presbyopen (mensen met ouderdomsverziendheid) die met grote regelmaat gebruik maken van beeldschermen. 

 

Comfortabel smarthponegebruik

Varilux Digitime brillenglazen zijn geoptimaliseerd voor gebruik van digitale schermen zoals smartphones. Kleine letters zijn gemakkelijker te lezen met de Varilux Digitime glazen. Bovendien hoeft u niet van houding te veranderen of uw telefoon anders te houden om het scherm duidelijk te zien. 

Optometrisch onderzoek

Varilux Digitime is speciaal ontworpen voor een actieve digitale levensstijl. Het innovatieve ontwerp van de brillenglazen speelt in op de kijkbehoeftes van vandaag. Zo geniet u als brildrager onbezorgd van ontspannen zicht tijdens uw digitale activiteiten op uw werk of hobbyplek.

Varilux Digitime is speciaal ontworpen voor een actieve digitale levensstijl.