Ruime keuze in brillenglazen

Een montuur is één ding maar een bril is pas compleet met een paar goede brillenglazen. Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Allereerst is er veel verschil in kwaliteit van de glazen. Vervolgens zijn er ook nog allerlei soorten glazen waarbij de keuze vooral afhangt van uw dagelijkse bezigheden.

   Maak een afspraak 

Oogwereld

Kijkt u voornamelijk op afstand of zit u de hele dag achter de computer? Rijdt u veel auto of leest u veel? Zo zijn er nog veel meer zaken die invloed hebben op de keuze van het brillenglas. Vooral bij glazen voor zowel veraf als dichtbij, de zogenaamde multifocale glazen, is het belangrijk het juiste type te kiezen. Tenslotte hangt de keuze van het glas ook af van het type bril dat u kiest en natuurlijk niet in de laatste plaats van uw portemonnee.

Kortom er is een ruime keuze in brillenglazen, waarbij de glasadviseurs van Oogwereld u graag informeren over alle mogelijkheden en over de voor- en nadelen van bepaalde type glazen.

oogwereld

De Visioffice meetzuil

We meten uw ogen zeer nauwkeurig met hightech apparatuur. Op basis van de gedetailleerde resultaten, kiezen we de brillenglazen die het beste passen bij uw behoeften, wensen én het montuur dat u heeft gekozen. Om echt volledig op maat te kunnen werken, maken wij veelvuldig gebruik van de Visioffice meetzuil.

Hierbij worden onder meer de oogafstand, curve van het montuur, de hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal ingemeten. Op deze manier halen wij het maximale uit uw zicht en kunnen we de perfecte glazen selecteren. Bij ons vind u brillenglazen van de beste kwaliteit, ongeacht het type glas dat u kiest.