Actie
Tijdelijk tot maar liefst € 150,- korting op onze topkwaliteit glazen.

stoer & stijlvol

BRETT

Een merk van Franse bodem waarbij kwaliteit, stijl en een flinke dosis lef hoog in het vaandel staan. De veelzijdigheid van de monturen van BRETT zorgt ervoor dat deze monturen passen bij elke look, of je nu zakelijk of casual voor de dag wil komen.

model

Voor gentlemen én bad boys

BRETT vindt dat in iedere man een echte heer, maar tegelijkertijd ook een bad boy schuilt. Een bril of zonnebril moet dan ook passen bij alle situaties en kledingstijlen. Of het nu om een stijlvol maatpak of een leren jack met een stoere spijkerbroek gaat: het montuur moet altijd zo natuurlijk mogelijk ‘inblenden’. Dat is precies wat deze brillencollectie doet en het merk schiet meteen raak. BRETT brillen en zonnebrillen onderstrepen deze gedachte en zijn er voor mannen die weten hoe ze zich moeten kleden. Ongeacht de situatie.

Boordevol tegenstellingen en contrasten

Het verschil tussen een gentleman en een bad boy is als dag en nacht en de brillencollectie van BRETT weerspiegelt dit perfect. De gedurfde contrasten komen terug in zowel de vormen als in het materiaal- en kleurgebruik. Zo combineren de designers van het merk moeiteloos acetaat met roestvrijstaal en creëren hiermee een prachtige lijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bril met een fors montuur aan de voorkant en smalle pootjes aan de zijkanten? Of een combinatie van stijlvol, glanzend titanium met ongepolijst, mat materiaal? Bij BRETT vind je het allemaal.