Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

Bold Unique

Etnia Barcelona

Etnia Barcelona staat ook wel bekend om een echte "eyewear culture". De ruime keuze aan Etnia Barcelona monturen voor zowel volwassenen als kinderen wordt gekenmerkt door prachtige vormen. Dit sterke en typische merk brengt de internationale stijl prominent naar voren. Met deze stijl wordt durf en fantasie breed vertegenwoordigd.

Meer lezen
Woow

De Woow-collectie heeft een dosis positieve energie bij zich. De wind van openheid en vrijheid waait door de modellen volgens de ontwerpers: de vormen zijn groter en assertiever geworden, in een geest die even cool als trendy is en doet denken aan de gevierde jaren ‘70, maar dan volledig opnieuw uitgevonden!

Meer lezen
Bellinger

Het Deense merk Bellinger is opgericht door ontwerpersechtpaar Claus en Malene Bellinger. De ambitie was, en is nog steeds om hoogwaardige monturen te ontwikkelen. Monturen ontwerpen die een blijvende indruk achter laten, smaakvol en interessant. Uniek in vorm en/of kleurgebruik. Geluk en passie staan centraal bij de ontwerpen van de brillen.

Meer lezen
ResRei

Het Italiaanse brillenmerk Res/Rei weet als geen ander hoe je verfijnde en tijdloze monturen maakt. Hierbij vindt het merk inspiratie uit hun roots. Zo betekent Res Rei “Het ding” in het Latijn. Dit wordt door vertaald door te stellen dat Res/Rei niet alleen een bestaand en materieel object is, maar ook een concept, een idee. De designers van het merk streven dan ook altijd naar het concept van het perfecte montuur, waarbij zijn aan creativiteit geen gebrek hebben.

Meer lezen
Face à Face

Face à Face is een gedurfd, non-conformistisch brillenmerk. Het werd meer dan 25 jaar geleden geboren uit de Parijse artistieke cultuur en evolueert sindsdien mee. De collecties zijn geïnspireerd op moderne kunst, architectuur, hedendaags design en mode-trends. 

Meer lezen
Theo

Theo is een op en top Belgisch merk dat ontstaan is in Antwerpen en Brugge. De naam Theo is een anagram van de achternaam van Patrick Hoet, één van de ontwerpers van Theo. Samen met Wim Somers sloeg hij jaren geleden de handen ineen en werd de basis voor Theo gelegd. Momenteel is Theo niet meer weg te denken uit de optiekwereld, het merk is uitgegroeid tot een waar begrip. 

Meer lezen
J.F. Rey

Gevestigd in Marseille, in het zuiden van Frankrijk, worden de monturen van J.F. Rey ontwikkeld. De monturen van dit merk worden wereldwijd verkocht. Ver van de stereotypen van luxe, evolueren de drie oprichters van J.F. Rey in verschillende stijlen en universums.

Meer lezen
Cutler & Gross

Het luxe, Britse brillenmerk Cutler and Gross werd in 1969 opgericht door twee opticiens: de heren Cutler en Gross. Door het beste Italiaanse vakmanschap te combineren met een coole stijl worden al jarenlang exclusieve brillen ontwikkeld. De monturen van Cutler and Gross kunnen gezien worden als bastions van iconische monturen en zijn niet meer weg te denken uit de wereld van de optiek.

Meer lezen

COOLOURS, ontstaan in de Franse Jura, ontwikkelt unieke monturen waarmee u altijd een statement maakt. De collecties vallen op door het unieke samenspel van kleuren, patronen en vormen. COOLOURS-dragers bruisen van levenslust. Ze zijn jong van geest, staan zelfverzekerd in het leven en gaan niet mee met de massa.

Lees meer