opvallend & kleurrijk

Bellinger

Bellinger werd in 2003 opgericht door ontwerpers Malene en Claus Bellinger Diederichsen. De ambitie was en is nog steeds om hoogwaardige brillen te ontwerpen voor wie graag opvalt. Bellinger was oorspronkelijk vernoemd naar de meisjesnaam van Malene.

Model

Bellinger wil een statement maken, een indruk achterlaten, je… iets laten voelen. Geluk, vreugde, passie, cool…? Bellinger is nooit onzichtbaar, grijs of alledaags. Monturen hebben altijd de extra twist die het interessant maakt. Het verschil wordt gemaakt in de vorm, de details en door de unieke kleurencombinaties, patronen en de combinaties van materialen.

model
model

Bellinger monturen

De focus van Bellinger is om een statement te maken en een blijvende indruk achter te laten. Bellinger zal altijd die extra smaak hebben die het interessant maakt.

Het kunnen de vormen zijn, of de details – het kunnen de unieke kleurencombinaties of de stekken op de frames zijn – allemaal dingen die Bellinger opvallen.

Mensen die Bellinger dragen, kunnen van elke leeftijdsgroep zijn. Ze zijn graag kleurrijk, levendig en ervaren het leven! Ze willen niet naar de achtergrond verdwijnen – ze willen opvallen. Ze hebben een geweldige persoonlijke stijl - die van henzelf. Sommigen willen kleurrijk en gepassioneerd zijn, anderen willen cool en casual zijn. Maar ze drukken allemaal vreugde en persoonlijkheid, leven en passie uit.