Nieuws

Oogwereld Philip

Burg. Wijnenstraat 44
Asten
0493 694232
Contact opnemen
Route plannen

Oogwereld Philip

Welkom bij Oogwereld Philip te Asten. Eerst bekend als Dick Otjes optiek, later als Philip Optiek en nu onder de naam Oogwereld Philip. We zijn al meer dan 30 jaar zijn we een begrip in Asten en omstreken als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Oogwereld Philip staat voor alles wat u zich maar kunt wensen voor ogen. Bent u op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons bent u zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die uw ogen verdienen.

Doordat de brillenmode blijft fascineren en inspireren is er ruime keuze voor elk individu. De merken uit onze collectie zoals Entourage of 7, Henry Jullien, Lafont, Lindberg, Theo en Tom Ford hebben we niet zomaar gekozen. Wat veel van onze labels bindt is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun producten, net als de passie die wij hebben voor ons ambacht.

Oogwereld Philip richt zich op u als individu. Wilt u energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor iedereen is er wat wils, maar boven alles zorgen onze hoogopgeleide oogspecialisten voor oogzorg van de allerbeste kwaliteit voor een prijs die bij u past!

Benieuwd geworden? We heten u welkom in onze winkel aan Burgemeester Wijnenstraat 44 te Asten.

Gun je ogen de wereld.

 

V.l.n.r.: Anky, Marijke, Annie, Lottie, Guul en Maurice.

V.l.n.r.: Anky van Rooij, Marijke Nijssen, Annie van Helmond-Slaats, Lottie Koopmans, Guul van Goor en Maurice Janssen.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00-18:00 uur
Woensdag 09:00-18:00 uur
Donderdag 09:00-18:00 uur
Vrijdag 09:00-21:00 uur
Zaterdag 09:00-17:00 uur
Zondag gesloten
Contact opnemen